A sűrített elletés termelésszervezési és ökonómiai értékelése a szatmárcsekei "Haladás" Mg. Termelőszövetkezetben
Elmentve itt :
Szerző: | Balogh Károly |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1974
|
Kulcsszavak: | Elletés, sűrített Ökonómia Közgazdasági elemzés Juhtenyésztés Szatmárcseke |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98924 |
Hasonló tételek
-
Baromfihús termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése a battonyai "Petőfi" Mg. Termelőszövetkezetben
Szerző: Kocsis Bálint
Megjelent: (1974) -
Sűrített elletés és szinkronizáció a juhtenyésztésben
Szerző: Hunyadi István
Megjelent: (1972) -
Baromfihús-termelés (broyler) termelésszervezési és ökonómiai értékelése az érsekvadkerti Magyar-Csehszlovák Barátság Mezőgazdasági Termelőszövetkezetben
Szerző: Fábián István
Megjelent: (1974) -
Sűrített elletés hatása a juhhús termelés növelésére a szentegáti Állami Gazdasági Juhászatban
Szerző: Sütő János
Megjelent: (1973) -
Az étkezési tojástermelés szervezése, ökonómiai vizsgálata és értékelése
Szerző: Túri Zsuzsanna
Megjelent: (1987)