Táptakarmányok és hagyományos takarmányok felhasználásának eredményei adott nagyüzemben
Elmentve itt :
Szerző: | Ibolya Árpád |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1968
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98847 |
Hasonló tételek
-
Kukorica lombtrágyázási kísérlet 2017 évi eredményei
Szerző: Báthori Barnabás
Megjelent: (2018) -
A keveréktakarmány-gyártás elemzése a Csorvási Gazdák Szövetkezet takarmánykeverő üzemében
Szerző: Szász Attila
Megjelent: (2002) -
Az állati fehérjetakarmány-gyártás elemzése az ATEV RT solti üzemében
Szerző: Schmelczer Mónika
Megjelent: (2002) -
Különféle takarmányok beltartalmi értékének összehasonlító vizsgálata
Szerző: Wimmer Károly
Megjelent: (1974) -
Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására
Szerző: Pék Máté
Megjelent: (2017)