A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1985
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás Almatörköly Beltartalom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98769 |
LEADER | 00786nta a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl98769 | ||
005 | 20220202135413.0 | ||
008 | 220202s1985 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Gál Róbert | |
245 | 1 | 2 | |a A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása |h [elektronikus dokumentum] / |c Róbert Gál |
260 | |c 1985 | ||
300 | |a 48 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Agriculture, forestry and fisheries | |
650 | 4 | |a Agriculture | |
695 | |a Takarmányozás | ||
695 | |a Almatörköly | ||
695 | |a Beltartalom | ||
700 | 1 | |a Szűcsné Péter Judit |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98769/1/1985_gal_robert.pdf |z Dokumentum-elérés |