A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gál Róbert
További közreműködők: Szűcsné Péter Judit (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1985
Kulcsszavak:Takarmányozás
Almatörköly
Beltartalom
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98769
LEADER 00786nta a2200241 i 4500
001 dipl98769
005 20220202135413.0
008 220202s1985 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Gál Róbert 
245 1 2 |a A friss és konzervált almatörköly takarmányértékének meghatározása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Róbert Gál 
260 |c 1985 
300 |a 48 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
650 4 |a Agriculture 
695 |a Takarmányozás 
695 |a Almatörköly 
695 |a Beltartalom 
700 1 |a Szűcsné Péter Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98769/1/1985_gal_robert.pdf  |z Dokumentum-elérés