Az alkalmazott keltetési technológia vizsgálata a szentesi Árpád Termelőszövetkezetben
Elmentve itt :
Szerző: | Benkó Erzsébet |
---|---|
További közreműködők: | György Levente (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1976
|
Kulcsszavak: | Baromfikeltetés Szentes |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/98088 |
Hasonló tételek
-
A biológiai megporzás alkalmazása a paradicsom hajtatásában a szentesi "Árpád" Szövetkezetben
Szerző: Bürgés Csaba Szabolcs
Megjelent: (1996) -
A tejtermelés ökonómiai vizsgálata a felsőszentiváni Új Élet Mg-i Termelőszövetkezetben
Szerző: Mándity József
Megjelent: (1974) -
Paprikatermesztésben alkalmazott biológiai védekezési módszerek költséghatékonyságának vizsgálata különböző hajtató berendezésekben
Szerző: Kummer Ferenc
Megjelent: (2022) -
Az olajtök kultúrában posztemergensen alkalmazott herbicid kezelés időzítésének hatása a készítmény hatékonyságára
Szerző: Biró Judit
Megjelent: (2022) -
Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban
Szerző: Dobos Andrea Sára
Megjelent: (2011)