A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth Mária |
---|---|
További közreműködők: | Kovács Gábor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1971
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás Beltartalom Dél-Alföld |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/97742 |
Hasonló tételek
-
A szemestakarmányok etetésre történő előkészítése, a feldolgozás gépei és üzemeltetésük energiaszükségletének vizsgálata
Szerző: Benke József
Megjelent: (1967) -
A természetes és mesterséges takarmányok felhasználásának jelentősége a haltenyésztésben
Szerző: Horváth Károly
Megjelent: (1967) -
A tej beltartalmi értékeinek és a tej mennyiségének korrelációs összefüggése a szomatikus sejtszámmal
Szerző: Bán Zoltán
Megjelent: (1996) -
Gyök gumós takarmányok előkészitésére és feldolgozására használatos gépek és üzemeltetésük előnyei adott üzemben
Szerző: Juhász Gábor
Megjelent: (1967) -
Húslisztek beltartalmi értékeinek vizsgálata és az azt befolyásoló tényezők
Szerző: Giricz Viktor
Megjelent: (1991)