A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1971
|
Kulcsszavak: | Takarmányozás Beltartalom Dél-Alföld |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/97742 |
LEADER | 00947nta a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl97742 | ||
005 | 20220131185814.0 | ||
008 | 220131s1971 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Horváth Mária | |
245 | 1 | 2 | |a A leggyakrabban etetésre kerülő gazdasági takarmányok laboratóriumban meghatározott beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata dél-alföldi tájkörzetben |h [elektronikus dokumentum] / |c Mária Horváth |
260 | |c 1971 | ||
300 | |a 41 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Animal and Dairy science | |
650 | 4 | |a Animal and dairy science | |
650 | 4 | |a Zootechnics | |
650 | 4 | |a Animal nutrition | |
695 | |a Takarmányozás | ||
695 | |a Beltartalom | ||
695 | |a Dél-Alföld | ||
700 | 1 | |a Kovács Gábor |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/97742/1/1971_horvath_maria.pdf |z Dokumentum-elérés |