Hogyan lesz a szőlőből bor? amit a szőlőtermesztésről és a borászatról tudni lehet /
Elmentve itt :
Szerző: | Lengyel Adrienn |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Józsefné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2003
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/96506 |
Hasonló tételek
-
A szamóca (Fragaria vesca L.) termesztéstechnológiája adott gazdaságban
Szerző: Schaáf Csaba
Megjelent: (2017) -
Szamócatermesztés egy családi gazdaságban
Szerző: Jáhni Bence
Megjelent: (2017) -
A paradicsom (Solanum lycopersicon Mill.) diffúz üvegházban történő növényregisztrációja
Szerző: Tóth Mária
Megjelent: (2021) -
Az alma tápanyag-utánpótlásának hatása a nitrát, cukrok és karotin-anyagok tekintetében
Szerző: Csanádiné Vida Gabriella
Megjelent: (2021) -
Különböző alanyra oltott görögdinnye összehasonlító elemzése
Szerző: Nagy Odett Krisztina
Megjelent: (2021)