A táplálkozás szerepe a hypertonia kialakulásában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Adamcsik Zsuzsanna
További közreműködők: Jármay Katalin (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2010
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/92282
LEADER 00652nta a2200181 i 4500
001 dipl92282
005 20200903140125.0
008 200903s2010 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Adamcsik Zsuzsanna 
245 1 2 |a A táplálkozás szerepe a hypertonia kialakulásában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsuzsanna Adamcsik 
260 |c 2010 
650 4 |a Orvos- és egészségtudományok 
650 4 |a Medical and health sciences 
650 4 |a Health sciences 
700 1 |a Jármay Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/92282/1/2010_adamcsik_zsuzsanna.pdf  |z Dokumentum-elérés