|
|
|
|
LEADER |
00663nta a2200193 i 4500 |
001 |
dipl89848 |
005 |
20201201133202.0 |
008 |
201201s2002 hu om 0|| zxx d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Kriszt Ágnes
|
245 |
1 |
2 |
|a A táplálkozás története és gazdasági háttere a kora Újkori Európában
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Ágnes Kriszt
|
260 |
|
|
|c 2002
|
650 |
|
4 |
|a Bölcsészettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Humanities
|
650 |
|
4 |
|a History and archaeology
|
650 |
|
4 |
|a History
|
700 |
1 |
|
|a Rácz Lajos
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/89848/1/2002_kriszt_agnes.pdf
|z Dokumentum-elérés
|