Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása
Saved in:
Main Author: | Török Szilvia |
---|---|
Other Authors: | Krisch Judit |
Format: | Thesis |
Published: |
2018
|
Subjects: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86801 |
Similar Items
-
Különböző tejsavbaktériumok sejttartalmának antimikrobiális és antioxidáns hatása
by: Varga Edina
Published: (2020) -
Nemesfémekkel dekorált réz(I)-oxid és réz(I)-oxid/titán-dioxid kompozitok anyagszerkezeti jellemzése és fotokatalitikus aktivitásának vizsgálata
by: Dusnoki Daniella
Published: (2018) -
Speciális Agyagásvány/Kén/Polietilén nanokompozitok előállítása és vizsgálata
by: Fehér Csongor
Published: (2018) -
Kontrollált méretű platina- illetve réz nanorészecskék szintézise és karakterizálása
by: Grébecz Fülöp Károly
Published: (2018) -
Nemesfémmentes zeolit katalizátorok fejlesztése szénmonoxid oxidációs reakciókra
by: Dora László György
Published: (2018)