Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Török Szilvia
Other Authors: Krisch Judit
Format: Thesis
Published: 2018
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86801
LEADER 00823nta a2200181 i 4500
001 dipl86801
005 20200714112846.0
008 200713s2018 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Török Szilvia 
245 1 0 |a Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Szilvia Török 
246 1 0 |a Antioxidant and antimicrobial effect of the intracellular content of lactic acid bacteria isolated from dairy product  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Applied and industrial chemistry 
700 1 |a Krisch Judit  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86801/2/2018_torok_szilvia.pdf  |z Dokumentum-elérés