A konzervált Aszparaginsav és Glutaminsav aminosavak szerepe az élesztő polimeráz eta aktivitásaiban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Tünde
További közreműködők: Deák Péter (Témavezető)
Unk Ildikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2018
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86435
LEADER 01097nta a2200205 i 4500
001 dipl86435
005 20200604065317.0
008 200604s2018 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Tünde 
245 1 2 |a A konzervált Aszparaginsav és Glutaminsav aminosavak szerepe az élesztő polimeráz eta aktivitásaiban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tünde Molnár 
246 1 0 |a Contribution of the conserved Aspartic acid and Glutamic acid residues to the different activites of yeast polymerase eta  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2018 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Medical and health sciences 
650 4 |a Technologies involving identifying the functioning of DNA, proteins and enzymes and how they influence the onset of disease and maintenance of well-being (gene-based diagnostics and therapeutic interventions (pharmacogenomics, gene-based 
700 0 1 |a Deák Péter  |e ths 
700 0 1 |a Unk Ildikó  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86435/2/2019_molnar_tunde.pdf  |z Dokumentum-elérés