Egy Bacillus törzs lipopeptid profiljának vizsgálata HPLC-MS technikával
Elmentve itt :
Szerző: | Hunkár Henriett |
---|---|
További közreműködők: | Szekeres András (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86272 |
Hasonló tételek
-
Zöldségek rizoszférájából izolált Bacillus törzsek surfactin termelésének vizsgálata HPLC-HESI-MS/MS technikával
Szerző: Hunkár Henriett
Megjelent: (2021) -
Trichoderma törzsek által termelt új peptaibolok azonosítása HPLC-HRMS technikával
Szerző: Rozsnyói Ákos
Megjelent: (2020) -
Tiszafából izolált Penicillium törzs szeszkviterpenoid termelésének optimalizálása
Szerző: Agócs Anikó
Megjelent: (2018) -
Preparative purification of surfactin compounds produced by Bacillus subtilis
Szerző: Anis Yahya
Megjelent: (2018) -
Bacillus törzsek lipopeptid termelésének elemzése HPLC-MS módszerekkel
Szerző: Bartal Attila
Megjelent: (2024)