Tenzid / ß-ciklodextrin asszociációs zárvány komplexek képződésének mikrokalorimetriás vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Benkő Mária |
---|---|
További közreműködők: |
Király Zoltán
(Témavezető) Páhi Barbara Annamária (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2008
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/84973 |
Hasonló tételek
-
Alkoholok-ß-ciklodextrin zárványkomplexek képződésének mikrokalorimetriás vizsgálata
Szerző: Csomós Imre János
Megjelent: (2013) -
Többkomponensű ciklodextrin-komplexek alkalmazása a gyógyszertechnológiában
Szerző: Aigner Zoltán, et al.
Megjelent: (1999) -
Hatóanyagtartalmú, amorf ciklodextrin komplexek rövid távú stabilitásának vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Kondoros Balázs Attila
Megjelent: (2023) -
Asszociációs elemzések gráfbeágyazásokkal
Szerző: Kubatov Tamás
Megjelent: (2022) -
Paraméterbecslés mikrokalorimetriás mérések alapján
Szerző: Páhi Barbara Annamária
Megjelent: (2006)