Disszociációs állandó meghatározása potenciómetrikus titrálással, különös tekintettel a primér aminokra
Elmentve itt :
Szerző: | Szücs Teréz |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Pál (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1972
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/84479 |
Hasonló tételek
-
Kloridion meghatározása különböző élelmiszerek vizsgálatánál potenciometrikus titrálással
Szerző: Kacskovics Miklós, et al.
Megjelent: (1968) -
A kapszaicin meghatározása polarometriás titrálással
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1956) -
Hamuoldatok káliumtartalmának meghatározása közvetett, voltametriás titrálással
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1973) -
Borok sárgavérlúgsó igényének meghatározása potenciometrikus titrálás alapján
Szerző: André László
Megjelent: (1970) -
Klorid-tartalom meghatározása konduktometriás titrálással tejben és egyes tejtermékekben
Szerző: Kovács Erzsébet
Megjelent: (1973)