Mikroorganizmusok a szerves vegyipar szolgálatában. Sorbóz, mint a "C" vitamin alapanyagának előállitása [!előállítása]

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Lászlóné
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1968
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/84388
LEADER 00641nta a2200157 i 4500
001 dipl84388
005 20200212125248.0
008 200207s1968 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Horváth Lászlóné 
245 1 0 |a Mikroorganizmusok a szerves vegyipar szolgálatában. Sorbóz, mint a "C" vitamin alapanyagának előállitása [!előállítása]  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lászlóné Horváth 
260 |c 1968 
650 4 |a Természettudományok 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84388/1/1968_horvath_laszlone.pdf  |z Dokumentum-elérés