A nassolás és márka szerepe az étkezésben
Elmentve itt :
Szerző: | Nagy Evelin |
---|---|
További közreműködők: | Huszár Sándor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/81898 |
Hasonló tételek
-
A kenyér szerepe a népi étkezésben
Szerző: Jánosi Andrea
Megjelent: (1984) -
Esztétika alapú fogyasztói döntéshozatal az étkezésben
Szerző: Vankó Lili
Megjelent: (2023) -
Édesítőszerek a mindennapi étkezésben, élelmiszerekben
Szerző: Bogdán Rebeka Klára
Megjelent: (2023) -
A márka és a márkamenedzsment szerepe - A vállalati márka építése a Jysk esetén
Szerző: Czinege Ákos
Megjelent: (2012) -
Baromfi fogyasztási szokások vizsgálata, különös tekintettel a kacsa felhasználására az étkezésben
Szerző: Zádori Edina
Megjelent: (2015)