La gastronomie régionale en France

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Simon Márta
További közreműködők: Pagliano Jean-Paul (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2003
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/76174
LEADER 00527nta a2200157 i 4500
001 dipl76174
005 20190520071957.0
008 190520s2003 hu om 0|| fre d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a fre 
100 1 |a Simon Márta 
245 1 3 |a La gastronomie régionale en France  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Márta Simon 
260 |c 2003 
650 4 |a Pedagógusképzés 
700 1 |a Pagliano Jean-Paul  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/76174/1/2003_simon_marta.pdf  |z Dokumentum-elérés