L-citrulin és L-arginin meghatározása zabból

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Rajna Gergely
További közreműködők: Ilisz István (Témavezető)
Varga Mónika (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2016
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/66161
LEADER 00720nta a2200193 i 4500
001 dipl66161
005 20170615115845.0
008 170615s2016 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Rajna Gergely 
245 1 0 |a L-citrulin és L-arginin meghatározása zabból  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gergely Rajna 
246 1 0 |a Determination of L-citrulin and L-arginin from oat  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2016 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
700 0 1 |a Ilisz István  |e ths 
700 0 1 |a Varga Mónika  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66161/1/2016_Rajna_Gergely_RAGUAAS_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés