Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lantos Lea
További közreműködők: Penke Botondné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2016
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/64578
LEADER 00745nta a2200169 i 4500
001 dipl64578
005 20220607115343.0
008 170411s2016 hu om 0|| fre d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a fre 
100 1 |a Lantos Lea 
245 1 0 |a Comment apparait la gastronomie dans les romans et les mémoires de la littérature française du XVIIIe siecle.  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lea Lantos 
246 1 0 |a How the gastronomy appears in the 18th century's French novel and memoirs literature?  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2016 
650 4 |a Bölcsészettudományok 
700 1 |a Penke Botondné  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/64578/2/2016_Lantos_Lea_LALTABB_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés