Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hlacs Tünde Emese
További közreműködők: Perei Katalin (Témavezető)
Kis Ágnes (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2014
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/60290
LEADER 00822nta a2200193 i 4500
001 dipl60290
005 20161103082554.0
008 161103s2014 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Hlacs Tünde Emese 
245 1 0 |a Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tünde Emese Hlacs 
246 1 0 |a Degradation of animal fats by Rhodococcus strains. Optimization of degradation conditions  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2014 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
700 0 1 |a Perei Katalin  |e ths 
700 0 1 |a Kis Ágnes  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60290/1/2016_Hlacs_T%C3%BCnde_Emese_HLTUAAT_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés