Cink-ujj fehérje és kétszálú DNS kölcsönhatásainak tanulmányozása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Áy Richárd
További közreműködők: Gyurcsik Béla (Témavezető)
Szabó Zoltán (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2015
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/59501
LEADER 00769nta a2200193 i 4500
001 dipl59501
005 20161107104401.0
008 161107s2015 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Áy Richárd 
245 1 0 |a Cink-ujj fehérje és kétszálú DNS kölcsönhatásainak tanulmányozása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Richárd Áy 
246 1 0 |a Study of zinc-finger protein and double-stranded DNA interactions  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2015 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
700 0 1 |a Gyurcsik Béla  |e ths 
700 0 1 |a Szabó Zoltán  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59501/1/2016_%C3%81y_Rich%C3%A1rd_AYRRAAT_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés