Nátrium-dodecil-benzolszulfonát micellaképződésének vizsgálata és termodinamikai jellemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Boldizsár Tamás József |
---|---|
További közreműködők: |
Király Zoltán
(Témavezető) Tabajdi Réka (Témavezető) Dékány Imre (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2014
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/59457 |
Hasonló tételek
-
Kationos tenzidhomológok micellaképződésének vizsgálata tenziométerrel
Szerző: Vass Szabina
Megjelent: (2012) -
Peptid, izopeptid és peptidil kötések termodinamikai összehasonlítása
Szerző: Szentirmai Veronika
Megjelent: (2017) -
Kationos tenzidhomológok micellaképződésének vizsgálata tenziométerrel
Szerző: Vass Szabina
Megjelent: (2012) -
Epesav-sók micellaképződésének vizsgálata vizes közegben és komplexképződésük vizsgálata ciklodextrinekkel mikrokalorimetriával
Szerző: Király László Attila
Megjelent: (2013) -
Kalcium- és nátrium-izoszacharinát előállítása és jellemzése
Szerző: Medvegy Petronella
Megjelent: (2015)