|
|
|
|
LEADER |
00736nta a2200169 i 4500 |
001 |
dipl53252 |
005 |
20150826100242.0 |
008 |
150826s2013 hu om 0|| zxx d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Szarka Tibor Péter
|
245 |
1 |
0 |
|a Tejsavó biológiai lebonthatóságának növelése mikrohullámú előkezeléssel
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Tibor Péter Szarka
|
246 |
1 |
0 |
|a Enhancing of the biodegradability of whey by microwave pre-treatment
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2013
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
700 |
2 |
|
|a Keszthelyi-Szabó Gábor
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53252/1/2014_Szarka_Tibor_P%C3%A9ter_SZTSAGT_SZE_SZ.pdf
|z Dokumentum-elérés
|