Tejsavó biológiai lebonthatóságának növelése mikrohullámú előkezeléssel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szarka Tibor Péter
További közreműködők: Keszthelyi-Szabó Gábor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2013
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/53252
LEADER 00736nta a2200169 i 4500
001 dipl53252
005 20150826100242.0
008 150826s2013 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szarka Tibor Péter 
245 1 0 |a Tejsavó biológiai lebonthatóságának növelése mikrohullámú előkezeléssel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tibor Péter Szarka 
246 1 0 |a Enhancing of the biodegradability of whey by microwave pre-treatment  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2013 
650 4 |a Természettudományok 
700 2 |a Keszthelyi-Szabó Gábor  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/53252/1/2014_Szarka_Tibor_P%C3%A9ter_SZTSAGT_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés