A kötődési stílus és az apai bánásmód hatása a felnőttkori depresszióra és szorongásra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Szilágyi Borbála Janka
Other Authors: Pintér Judit Nóra
Format: Thesis
Published: 2014
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/52050
LEADER 00799nta a2200169 i 4500
001 dipl52050
005 20150427143925.0
008 150427s2014 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szilágyi Borbála Janka 
245 1 2 |a A kötődési stílus és az apai bánásmód hatása a felnőttkori depresszióra és szorongásra  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Borbála Janka Szilágyi 
246 1 0 |a The effect of attachment style and paternal care on anxiety and depression symptoms in adulthood.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2014 
650 4 |a Bölcsészettudományok 
700 1 |a Pintér Judit Nóra  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/52050/1/2013_Szil%C3%A1gyi_Borb%C3%A1la_Janka_SZBBAA_J_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés