Stressz, megküzdés és alexitímia vizsgálata IBS és Crohn-betegek körében

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bárdiné Székely Zsuzsa
Other Authors: Papp-Zipernovszky Orsolya
Format: Thesis
Published: 2014
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/51832
LEADER 00769nta a2200169 i 4500
001 dipl51832
005 20150427113116.0
008 150424s2014 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Bárdiné Székely Zsuzsa 
245 1 0 |a Stressz, megküzdés és alexitímia vizsgálata IBS és Crohn-betegek körében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsuzsa Bárdiné Székely 
246 1 0 |a Stress, coping and alexithymia among patients with IBS and Crohn's disease  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2014 
650 4 |a Bölcsészettudományok 
700 2 |a Papp-Zipernovszky Orsolya  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/51832/1/2013_B%C3%A1rdin%C3%A9_Sz%C3%A9kely_Zsuzsa_BASPABB_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés