Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Albert Pál
További közreműködők: Kotormán Márta (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2013
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/50792
LEADER 00713nta a2200169 i 4500
001 dipl50792
005 20150323174617.0
008 150323s2013 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Albert Pál 
245 1 0 |a Pepszin stabilizálása kémiai módosítással és additívok alkalmazásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Pál Albert 
246 1 0 |a Stabilization of pepsin with chemical modification and with the use of additives  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2013 
650 4 |a Természettudományok 
700 1 |a Kotormán Márta  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/50792/1/2012_Albert_P%C3%A1l_ALPSAAT_SZE_SZ.pdf  |z Dokumentum-elérés