Alkoholok-ß-ciklodextrin zárványkomplexek képződésének mikrokalorimetriás vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Csomós Imre János |
---|---|
További közreműködők: | Király Zoltán (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2013
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/50184 |
Hasonló tételek
-
Tenzid / ß-ciklodextrin asszociációs zárvány komplexek képződésének mikrokalorimetriás vizsgálata
Szerző: Benkő Mária
Megjelent: (2008) -
A gemfibrozil biohasznosíthatóságának növelése és tulajdonságainak jellemzése ciklodextrin-zárványkomplexek képzésével
Szerző: Hassan Bin Hassan, et al.
Megjelent: (2006) -
Alkoholok
Szerző: Kadocsa Franciska
Megjelent: (1932) -
Paraméterbecslés mikrokalorimetriás mérések alapján
Szerző: Páhi Barbara Annamária
Megjelent: (2006) -
Szteránvázas azido-alkoholok sztereoszelektív átalakítása [absztrakt] /
Szerző: Mihály Anikó
Megjelent: (2018)