Felszín egyszerűsítés kvadrikus hibametrikák alkalmazása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vida Csaba
Other Authors: Erdőhelyi Balázs
Format: Thesis
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/31803
LEADER 00776nta a2200181 i 4500
001 dipl31803
005 20130314092042.0
008 110707s2011 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Vida Csaba 
245 1 0 |a Felszín egyszerűsítés kvadrikus hibametrikák alkalmazása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Csaba Vida 
260 |c 2011 
650 4 |a Informatika 
700 1 |a Erdőhelyi Balázs  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31803/1/2011_vida_csaba.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31803/2/2011_vida_csaba_biralat.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/31803/3/2011_vida_csaba_melleklet.TGZ  |z Dokumentum-elérés