Gyermekelhelyezés és kapcsolattartás a gyermekkel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pogány Magdolna
Other Authors: Tóthné Dr. Fábián Eszter
Format: Thesis
Published: 1988
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/21891
LEADER 00581nta a2200157 i 4500
001 dipl21891
005 20130314080934.0
008 111024s1988 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Pogány Magdolna 
245 1 0 |a Gyermekelhelyezés és kapcsolattartás a gyermekkel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Magdolna Pogány 
260 |c 1988 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
700 2 |a Tóthné Dr. Fábián Eszter  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21891/1/1988_pogany_magdolna.pdf  |z Dokumentum-elérés