Munkaviszony jogellenes megszüntetése

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Csaba Zoltán
Other Authors: nincs megadva
Format: Thesis
Published: 1975
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/18939
LEADER 00544nta a2200157 i 4500
001 dipl18939
005 20130314075131.0
008 111202s1975 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Csaba Zoltán 
245 1 0 |a Munkaviszony jogellenes megszüntetése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zoltán Csaba 
260 |c 1975 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18939/1/1975_csaba_zoltan.pdf  |z Dokumentum-elérés