A gyermekelhelyezés és gyermekláthatás

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fábián Erzsébet
Other Authors: Kemenes Béla
Format: Thesis
Published: 1973
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/18555
LEADER 00560nta a2200157 i 4500
001 dipl18555
005 20130314074838.0
008 111126s1973 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Fábián Erzsébet 
245 1 2 |a A gyermekelhelyezés és gyermekláthatás  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Erzsébet Fábián 
260 |c 1973 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
700 1 |a Kemenes Béla  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18555/1/1978_fabian_erszebet.pdf  |z Dokumentum-elérés