A magyar népköztársaság alkotmányának módosítása

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nyíri Béla Zoltán
Other Authors: nincs megadva
Format: Thesis
Published: 1973
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/18500
LEADER 00581nta a2200157 i 4500
001 dipl18500
005 20130314074817.0
008 111208s1973 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Nyíri Béla Zoltán 
245 1 2 |a A magyar népköztársaság alkotmányának módosítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Béla Zoltán Nyíri 
260 |c 1973 
650 4 |a Jogi és igazgatási tanulmányok 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18500/1/1973_myiri_bela_zoltan.pdf  |z Dokumentum-elérés