Combined effect of natural preservatives in fruit juices

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Wardani Aulia Putri Srie
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142621
LEADER 00719nta a2200193 i 4500
001 dipl142621
005 20241212152029.0
008 241212s2023 hu om 000 eng d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Wardani Aulia Putri Srie 
245 1 0 |a Combined effect of natural preservatives in fruit juices  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Aulia Putri Srie Wardani 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142621/1/2023_wardani_aulia_putri_srie.pdf  |z Dokumentum-elérés