Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása
Elmentve itt :
Szerző: | Bakota Zalán |
---|---|
További közreműködők: | Mihalkó József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142610 |
Hasonló tételek
-
Kézműves meggytartalmú sörök gyártása
Szerző: Bagi Brigitta
Megjelent: (2023) -
Különböző ízesítésű krékertermékek fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2021) -
Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során
Szerző: Szabó Viktor Norbert
Megjelent: (2021) -
Kézműves gyümölcsös sörök gyártása
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2020) -
Búza és árpasörök gyártástechnológiájának összehasonlítása és ezen sörök vizsgálata
Szerző: Dobler Dorián
Megjelent: (2021)