A közétkeztetésben történő változások elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Mercédesz |
---|---|
További közreműködők: | Panyor Ágota (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142584 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben
Szerző: Uhrin Lilla
Megjelent: (2021) -
Új technológia bevezetése és erre történő termékfejlesztés egy pulykafeldolgozó üzemben
Szerző: Vadász Izabella Erzsébet
Megjelent: (2023) -
Különböző alapanyagokból származó szárazkolbászok összehasonlító elemzése
Szerző: Papp Dávid
Megjelent: (2023) -
Bácskai régióból származó mézminták összehasonlító elemzése
Szerző: Szakács Ábel
Megjelent: (2023) -
Termelői sajtminták összehasonlító elemzése
Szerző: Nagy Bálint
Megjelent: (2022)