A közétkeztetésben történő változások elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Molnár Mercédesz
További közreműködők: Panyor Ágota (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142584
LEADER 00806nta a2200217 i 4500
001 dipl142584
005 20241213151300.0
008 241213s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Mercédesz 
245 1 2 |a A közétkeztetésben történő változások elemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Mercédesz Molnár 
246 1 0 |a Analysis of changes in public catering  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food sciences 
700 0 1 |a Panyor Ágota  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142584/1/2023_molnar_mercedesz.pdf  |z Dokumentum-elérés