Konyhakész termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára
Elmentve itt :
Szerző: | Dömösi Zoltán |
---|---|
További közreműködők: | Szepesi Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142551 |
Hasonló tételek
-
Gluténmentes krékertermék fejlesztése
Szerző: Molnár Nikolett
Megjelent: (2023) -
Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból
Szerző: Karsai Gergő
Megjelent: (2023) -
Magyaros ízvilágú, panírozott baromfi termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára
Szerző: Szabó Sára
Megjelent: (2021) -
Panírozott hal termékek fejlesztése speciális igényű fogyasztók számára
Szerző: Rácz Kitti
Megjelent: (2021) -
Különleges húskészítmények kifejlesztése
Szerző: Csízi Krisztina
Megjelent: (2023)