Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Veréb István Bendegúz
További közreműködők: Krisch Judit Éva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/141516
LEADER 00819nta a2200193 i 4500
001 dipl141516
005 20240523200511.0
008 240523s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Veréb István Bendegúz 
245 1 0 |a Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata.  |h [elektronikus dokumentum] /  |c István Bendegúz Veréb 
246 1 0 |a The antimicrobial activity of sourdough fermented cucumber and other vegetables  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Industrial biotechnology 
700 0 1 |a Krisch Judit Éva  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/141516/1/2023_vereb_istvan_bendeguz.pdf  |z Dokumentum-elérés