|
|
|
|
LEADER |
00819nta a2200193 i 4500 |
001 |
dipl141516 |
005 |
20240523200511.0 |
008 |
240523s2023 hu om 000 hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Veréb István Bendegúz
|
245 |
1 |
0 |
|a Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata.
|h [elektronikus dokumentum] /
|c István Bendegúz Veréb
|
246 |
1 |
0 |
|a The antimicrobial activity of sourdough fermented cucumber and other vegetables
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2023
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Industrial biotechnology
|
700 |
0 |
1 |
|a Krisch Judit Éva
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/141516/1/2023_vereb_istvan_bendeguz.pdf
|z Dokumentum-elérés
|