Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Szatmári Milán |
---|---|
További közreműködők: |
Mihalkó József
(Témavezető) Szűcs Tibor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140631 |
Hasonló tételek
Hasonló tételek
-
Sous-vide termékek fejlesztése különböző csirke testrészekből
Szerző: Stír Petra
Megjelent: (2022) -
Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Maireisz Tímea
Megjelent: (2022) -
Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Szigetvári Viktória
Megjelent: (2022) -
Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése
Szerző: Szijjártó Kitti
Megjelent: (2020) -
Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése
Szerző: Nagy Evelin Nóra
Megjelent: (2022)