Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szatmári Milán
További közreműködők: Mihalkó József (Témavezető)
Szűcs Tibor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140631
LEADER 00860nta a2200217 i 4500
001 dipl140631
005 20241126105117.0
008 240515s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szatmári Milán 
245 1 0 |a Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Milán Szatmári 
246 1 0 |a Development of a duck foie gras product made with sous-vide technology  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e ths 
700 0 1 |a Szűcs Tibor  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140631/1/2023_szatmari_milan.pdf  |z Dokumentum-elérés