Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Elmentve itt :
Szerző: | Herman Fruzsina |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140624 |
Hasonló tételek
-
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023) -
Száraztészta kifejlesztése különböző gluténmentes lisztek felhasználásával
Szerző: Dudás Dávid István
Megjelent: (2021) -
Funkcionális száraztészta kifejlesztése
Szerző: Komlódi Tekla
Megjelent: (2022) -
Gluténmentes száraztészta
Szerző: Pfeffer Noémi
Megjelent: (2021) -
Ásványi anyagokkal dúsított sütőipari termék készítése
Szerző: Kucsera Zoltán Tibor
Megjelent: (2021)