RTD fehérje termékek fejlesztése és ízesítési lehetőségei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bohus Milán Pál
További közreműködők: Gyimes Ernő János (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140618
LEADER 00806nta a2200205 i 4500
001 dipl140618
005 20241126105109.0
008 240514s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bohus Milán Pál 
245 1 0 |a RTD fehérje termékek fejlesztése és ízesítési lehetőségei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Milán Pál Bohus 
246 1 0 |a RTD protein product development and flavouring options  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Gyimes Ernő János  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140618/1/2023_bohus_milan_pal.pdf  |z Dokumentum-elérés