Tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes tortaalap optimális összetételének és minőségi paramétereinek meghatározása
Elmentve itt :
Szerző: | Bártfai Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Pintér Gáborné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140614 |
Hasonló tételek
-
Tej-, tojás- és gluténmentes "kalács" kifejlesztése
Szerző: Posztós Gabriella
Megjelent: (2022) -
Gluténmentes száraztészta
Szerző: Pfeffer Noémi
Megjelent: (2021) -
Cukor helyettesítése sütőipari termékekben
Szerző: Dombovári Ágnes
Megjelent: (2022) -
Gluténmentes és cukormentes piskóta kifejlesztése
Szerző: Harcsa-Pintér Alexandra
Megjelent: (2022) -
Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Szerző: Herman Fruzsina
Megjelent: (2023)