Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Torma Eszter
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140611
LEADER 00808nta a2200205 i 4500
001 dipl140611
005 20240516152027.0
008 240516s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Torma Eszter 
245 1 0 |a Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Eszter Torma 
246 1 0 |a Substitution of sugar in bakery products based on king wheat flour  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140611/1/2023_torma_eszter.pdf  |z Dokumentum-elérés