|
|
|
|
LEADER |
00836nta a2200205 i 4500 |
001 |
dipl140602 |
005 |
20240516152008.0 |
008 |
240516s2023 hu om 000 hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Varga Levente Máté
|
245 |
1 |
0 |
|a Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Levente Máté Varga
|
246 |
1 |
0 |
|a Increased protein wafer development, mainly for athletes
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2023
|
650 |
|
4 |
|a Mérnöki tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Engineering and technology
|
650 |
|
4 |
|a Other engineering and technologies
|
650 |
|
4 |
|a Food and beverages
|
700 |
0 |
1 |
|a Gyimes Ernő János
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140602/1/2023_varga_levente_mate.pdf
|z Dokumentum-elérés
|