Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Antóni Vivien Éva |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140601 |
Hasonló tételek
-
Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése
Szerző: Mileant Kamilla Anasztázia
Megjelent: (2022) -
Ásványi anyagokkal dúsított szénhidrát csökkentett zselétermékek fejlesztése
Szerző: Szebeni Eszter
Megjelent: (2021) -
Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára
Szerző: Varga Levente Máté
Megjelent: (2023) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023) -
Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával
Szerző: Herman Fruzsina
Megjelent: (2023)