Teák koffeintartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Dömösi Diána Jana |
---|---|
További közreműködők: | Németh József Lukács (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140597 |
Hasonló tételek
-
Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján
Szerző: Kukucska Petra
Megjelent: (2020) -
Búzalisztek keményítő sérültségének vizsgálata
Szerző: Békési Róbert György
Megjelent: (2023) -
Almakivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata
Szerző: Kempf Amélia
Megjelent: (2022) -
Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Maczelka Csenge
Megjelent: (2022) -
Sajtgyártás egyes aspektusainak vizsgálata
Szerző: Pap Hajnalka
Megjelent: (2022)