Kereskedelmi és gyártói márkás "baromfivirslik" összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Agárdi Marcell |
---|---|
További közreműködők: | Mihalkó József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140594 |
Hasonló tételek
-
Gyártói és kereskedelmi márkás szalámik összehasonlító elemzése
Szerző: Fodor Anita Bettina
Megjelent: (2022) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése
Szerző: Erdei Bálint
Megjelent: (2021) -
Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Antal Nóra Kata
Megjelent: (2020) -
Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése
Szerző: Sustyák Dóra
Megjelent: (2022) -
Házi készítésű és kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerek összehasonlítása
Szerző: Varga Krisztina
Megjelent: (2021)