Különböző alkoholtartalmú töltelékek használata édesipari desszert termékekben
Elmentve itt :
Szerző: | Veres Henrietta |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140587 |
Hasonló tételek
-
Méhészeti termékek felhasználása funkcionális édesipari termékekben
Szerző: Réder Balázs
Megjelent: (2022) -
Cukor helyettesítése sütőipari termékekben
Szerző: Dombovári Ágnes
Megjelent: (2022) -
Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben
Szerző: Mátyus Olga
Megjelent: (2020) -
Édesipari kisüzem vegán termékek gyártására
Szerző: Madácsi Csenge Anna
Megjelent: (2021) -
Hipoallergén édesipari termék - omlós keksz fejlesztése
Szerző: Vass Szabina Blanka
Megjelent: (2023)